Käy ensin pelaamassa kierros golfia ja illalla voit pelata turnauksen pokeria. Aivan heti ei välttämättä tule mieleen yhdistää näitä kahta lajia, mutta niillä on kuitenkin yllättävän paljon yhteistä. Taidolla ja tuurilla on molemmissa peleissä suuri merkitys. Molemmissa lajeissa tarvitaan myös matemaattista lahjakkuutta enemmän tai vähemmän. Niin golfissa kuin pokerissakin on usein mukana pieni ripaus onnea.

Golf-pokeria on pelattu jo jokusen vuoden ajan Suomessa, mutta melko uudesta ilmiöstä on siis kyse. Ensin pelattiin mitä erilaisemmilla säännöillä, mutta nykyisin sille on kehitetty omat viralliset säännöt. Myös golf-pokeri -kisoja on järjestetty jo muutamia kertoja. Varsinkin suurimmat golf-klubit ovat niitä järjestäneet.

Golfin peluusta saa tietyn määrän pisteitä, joita sitten käytetään pokeria pelattaessa. Las Vegasissa järjestetään vuosittain World Series of Golf -tapahtuma, jossa pokeri, rahapelit ja golf yhdistyvät. Monelle pokerin pelaajalle golf on mieluisaa ajanvietettä. Golfista voi tehdä hiukkasen jännempää, pelaamalla sitä tietyin panoksin. Monet ulkomaan aurinkolomakohteet tarjoavat hotellin, jossa löytyy niin golfausta kuin kasinokin, joten pääset nauttimaan luksustunnelmasta lempiharrastustesi parissa. Pokeripeli, joka usein liitetään golfiin on Three-Putt Poker.

Kuten tavallisessa pokerissa, myös tässä pelissä on tarkoitus saada mahdollisimman hyvä pokerikäsi. Jokainen pelaaja laittaa ensin haluamansa panoksen, jonka jälkeen kukin saa pakasta yhden kortin. Jakajana toimii pelaaja, jolla on eniten yhden putin putteja ja vähiten kolmen putin putteja. Tavoitteena on putata ensimmäiseen yhdeksään reikään pallo yhdellä putilla. Jos näin tapahtuu, saa pelaaja toisen kortin pakasta. Jos puttaus ei onnistu ykkösellä, niin pelaaja joutuu tekemään puttauksen kolmella putilla, ja hän joutuu myös maksamaan sovitun summan pelipottiin.

Kun kaikki yhdeksän reikää on pelattu, katsotaan kenellä on paras pokerikäsi eli parhaimmat kortit, ja hän on pelin voittaja. Seuraavat yhdeksän reikää jatkuvat samaan malliin. Pelillä on omat verkkosivunsa, joten sieltä voit käydä lukemassa lisää pelin säännöistä. Pokerin ja golfauksen yhdistäminen kehittää lempiharrastuksesi puttaustaitoja sekä pokerin tavoin luo kutkuttavan jännittävän tunnelman. Pokerissa taktiikka on valttia ja näin on myös golfissakin, joten myös siksi nämä kaksi peliä sopivat yhteen.