Golfin pelaamiseen riittää, että ostaa kaupasta itselleen golfbägin, muutaman mailan, tiin ja pari palloa. Eikö? ‒No eihän se riitä. Golfin pelaamiseen vaaditaan useita varusteita. Jotkut peliin vihkiytyneet harrastajat panostavat myös harrastuksen tyyliin sopivaan pukeutumiseen. Kun varusteet ovat oikeat ja omaan tasoon sopivat, sujuu golfin pelaaminen kuin tanssi.

Panosta oikeanlaisiin varusteisiin

Aloittelevan pelaajan kannattaa ostaa itselleen kaiken kattava golfsetti, joka sisältää yleensä kaikki tärkeimmät aloittelijalle soveltuvat mailat ja muut tarvikkeet. Golfin harrastamisen voi aloittaa milloin ja missä vain, mutta jos haluaa paneutua lajiin syvemmin, kannattaa tutustua muun muassa golfkursseja järjestäviin tahoihin.

Omaan tasoon sopivat mailat

Se, mitä jo aktiivisesti golfia pelaava tietää, ei aloittelija välttämättä ymmärrä. Jokaisella golfmailalla on nimittäin oma tehtävänsä. Jokainen pelaaja tarvitsee omaan tasoonsa sopivat mailat, jotta pelaaminen onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla ja tämä on hyvin yksilöllistä. Täältä löydät perusteellisen koonnin pelaajan tärkeimmistä mailoista golf-harrastuksen parissa.

Pitäisikö valita golfbägi vai golfkärryt?

Periaatteessa golfbägi kannattaa hankkia jo ensimmäisenä mailoilleen, mutta pitkällä tähtäimellä, jos lajista innostuu ja alkaa kantaa golfbägiä mukanaan useitakin kertoja viikossa, se käy fyysisesti raskaaksi. Siksi monet hankkivatkin golfkärryt, joiden avulla voi kuljettaa golfbägiä ja muita varusteitaan helposti maastosta riippumatta. Jos haluat nimikoida omat välineet tai tarjota yhteistyökumppaneille laadukkaita golf-harrastuksen tarvikkeita, voit ostaa täältä jotain.